keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Uusi blogi ja kotisivut

Uusi aika on koittanut. Taiteen ja rahan kiistelty liitto -blogini on vaihtanut kotinsa Kauppalehden sivuilta osoitteeseen blogi.lehmuskumpu.com upouusille kotisivuilleni www.lehmuskumpu.com. Myös nimi on vaihtunut. Uusi blogi on nimeltään Taide, tiede ja raha.

Pureudun tässä blogissani sekä taiteeseen että tieteeseen. Sekä rahan ja varainhankinnan näkökulmasta että ilmiöiden ja tapahtumien näkökulmasta. Vierailen välillä siis myös konserteissa, taidenäyttelyissä ja erilaisissa yliopistojen ja tieteen tapahtumissa.

Englanninkielinen blogini Arts, Science & Money käynnistyy myös näillä uusilla kotisivuillani.

Tervetuloa lukijaksi ja kommentoijaksi!

Kiitos kotisivujeni tekijöille


Omat kotisivut ovat olleet pitkäaikainen unelmani. Nyt tämä haave on vihdoin totta osoitteessa www.lehmuskumpu.com. Sivut ovat sekä suomeksi että englanniksi.

Iso kiitos kotisivuista graafikko Maaret Borgille, joka loihti aivan fantastisen visuaalisen ilmeen ja toimi webbisivujeni pääarkkitehtinä. Olen äärimmäisen kiitollinen miehelleni Ari Mäkelälle, joka antoi luvan käyttää ihania, ottamiaan New York -kuvia sivuillani. Ari oli muuten kovasti apuna sivujen työstämisessä. Henkilökuvista kiitos kuuluu puolestaan Natalia Baerille.

Yhteinen matkamme taiteen ja tieteen varainhankinnan parissa alkakoon. Toivon, että välität viestiä sivuistani kaikille aihepiiristä kiinnostuneille.

2 kommenttia:

  1. Hienoa, Heidi! Täytyypä kirjata tämä omaan kirjastooni.

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! Toivon, että liityt lukijaksi myös tänne blogiin (palkki tuossa vasemmalla). :) Kannattaa liittyä myös englanninkielisen blogini lukijaksi. Tekstit saattavat osin vaihdella:

    http://blog.lehmuskumpu.com

    VastaaPoista